Nocturna al Castell de Montsoriu (03/07/15)

Una sortida improvisada!!!

Per defugir el calor i per aprofitar la lluna plena, organitzem una sortida, el pretexta és sopar al Castell de Montsoriu (això sí, cadascú es porta el seu!). Al final som 11, contant l’Eric!!


Comencem a caminar a les 21:00 des del local del CEB, a la plaça Independència fem paradeta i recollim en Josep i en Ramon. Continuem caminant cap el castell, ple de màgia per la proximitat del dia a Sant Joan, on diu la llegenda que aquest dia els fantasmes de Vallgorguina i les bruixes del Castell s’ajunten per fer un aquelarre.

Entre xerrades i rialles, sense adonar-nos ens trobem a dalt del castell, allà ens trobem amb l’altre grup del CEB que compte amb la magnifica presencia de l’ERIC, de ben segur el nen més petit que hagi pujat al castell caminant... un mes d’edat!!... això no té desperdici!! Un aplaudiment per ell, i pels seus pares, es clar!!

Sopem dins una caseta de fusta ja que es va girar vent i allà quedàvem arrecerats.


Decidim baixar pel camí, sense fer drecera ja que encara que hi hagués lluna plena la claror era poca. A mesura que baixàvem la lluna ens deixava gaudir del seu reflexa al mar, que bonic!!



Una vegada a baix i per fer la sortida complerta, vam passar pel Pati de Breda a celebrar el cumple de la Fina, FELICITATS FINA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada