Raquetada a La Molina (01/03/15)

El diumenge 1 de març del 2015 es va cel·lebrar la primera raquetada oficial del CEB. Després d'algunes setmanes de preparatius i d'estar pendent del temps i de la quantitat de neu, finalment vam poder acomplir la petició d'alguns socis.


Un grup molt nombrós, format per 23 persones, vam trobar-nos de bon matí per enfilar el camí cap a la Molina. Allà, ens esperaven els guies. Ens van fer les explicacions prèvies indispensables per poder gaudir de l'activitat. I amb una mínima idea de com funcionava el món de les raquetes de neu vam calçar-nos aquests estris ortopèdics que fan que caminis com un ànec, però no t'enfonses. 


Vam acomiadar-nos d'en Ferriol, l'Erola i en Salvador, que es van quedar a jugar a la neu i vam començar la pujada fins als Alabaus. Alguns amb més destresa que altres, anàvem avançant pendent amunt, escoltant les explicacions dels monitors sobre les petjades de la neu: esquirols, llebres, isards... tots ells deixen les seves empremtes, talment com nosaltres deixàvem les nostres amb les raquetes.


Arribats a la cota superior de la pista dels Alabaus, va arribar el moment de recuperar forces i comentar les anècdotes de la pujada. Que si jo m'enfonsava per aquí, que si a mi em costava pujar, que si això de les raquetes és divertit, que si és molt cansat...


La tornada va ser una passejada amb trams força costeruts i amb molta acumulació de neu. Amb un ambient molt distès vam anar baixant. Ara una foto per aquí, ara una batalla campal per allà... Tot plegat va fer que arribéssim al punt final sense adonar-nos-en.



Fins la propera!

Centre Excursionista de Breda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada